A Microsoft megerősítette, hogy a Creators Update-et hivatalosan mely mobilkészülékek kapják meg

A Microsoft a napokban megjelent Creators Update nevű Windows 10 rendszer frissítéssel kapcsolatosan számos teszteredmény alapján szűkítette a listát, hogy mely mobilkészülék típusokra teszi hivatalosan elérhetővé.

_

Április 14-én a Microsoft hivatalosan is megerősítette, hogy az alábbi listában szereplő készülékre ajánlja a legújabb rendszer frissítését:

- Alcatel IDOL 4S
- Alcatel OneTouch Fierce XL
- HP Elite x3
- Lenovo Softbank 503LV
- MCJ Madosma Q601
- Microsoft Lumia 550
- Microsoft Lumia 640/640XL
- Microsoft Lumia 650
- Microsoft Lumia 950/950 XL
- Trinity NuAns Neo
- VAIO VPB051

"A listában nem szereplő eszközök hivatalosan nem fogják megkapni a Windows 10 Creators Update-et és a Windows Insider Program jövőbeli fejlesztéseit. Habár a Windows Insider-ek, akiknek a listában nem szereplő eszközük van, nem hivatalosan - azaz saját felelősségre - természetesen továbbra is elérhetik mindezt." - Olvashatjuk Dona Sarkar hivatalos közleményében.

A Microsoft az Insider tesztelőktől azt a visszajelzést kapta, hogy a régebbi vagy gyengébb hardverfelépítésű készülékek nem fogják a legjobban várt eredményt kihozni a Creators Update frissítéséből - ezért a leszűkített lista.

A Creators Update a számítógépekkel ellentétben a tervek szerint valamivel később, április 25-én jelenik majd meg mobiltelefonokra.

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.